Kitajska (Hong Kong) vam je z informacijami v tem zapisu na voljo sila ugodno – tja in nazaj lahko poletite za samo 381 EUR. Na voljo je veliko terminov v jesenskih mesecih in sicer z odhodi od septembra do decembra, povratki so možno tudi v januarju 2017.

Budimpešta – Hong Kong – Budimpešta

Našli smo super ugodne termine za popotovanje na Kitajsko (Hong Kong). Tja in nazaj lahko iz letališča v Budimpešti poletite za vsega 381 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 25. septembra do 9. oktobra 2016 (381 EUR).

Na voljo je veliko terminov z odhodi od septembra do decembra, povratki pa so možni tudi v januarju 2017. Tudi za krompirjeve počitnice (23. oktober – 6. november 2016 za samo 381 EUR).

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Hong Kong jesen 2016 letalska

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi. V
Peace Guest House – Hong Kong boste za 13 nočitev v dvoposteljni sobi samo 427 EUR za dve osebi (cca 214 EUR na osebo)
. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Turistični vodič  Hong Kong

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Hong Kongu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,58 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Vstop v državo

Slovenskim državljanom je vizum  potreben. Izjema je med drugimi tudi Hong Kong, a vam svetujemo, da si več preberete TUKAJ.

(Visited 164 times, 1 visits today)
0