Preživite pomlad na Tajskem – gremo na Phuket! Povratna letalska karta iz Dunaja vam je v maju na voljo že od 391 EUR, v juniju že za 420 EUR. Preverite informacije v nadaljevanju zapisa.

Dunaj – Phuket – Dunaj

Na voljo je super ugodna ponudba za Phuket! Za povratno letalsko vozovnico za odhod iz Dunaja v maju boste odšteli zgolj 391 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 9. maja do 24. maja 2016). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Termini s povratkom v juniju so nekoliko dražji. Primer:

23. maj – 7. junij 2016 – 420 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin. Pohitite z rezervacijo!

Phuket

Turistični vodič – Tajska

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Tajski od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 21,26 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 246 times, 1 visits today)
0