Gremo v Kenijo – Nairobi. Poleg ogleda mesta vam Nairobi nudi tudi odlično izhodišče za raziskovanje ostalih delov Kenije in puščave. Zagotovo odlična destinacija za ljubitelje narave, trekkinga in safarija.

V Kenijo iz Benetk za samo 381 EUR:

Na voljo je veliko terminov za popotovanje v Nairobi – vse od aprila pa do junija. Za primer spodaj smo vzeli termin med prvomajskimi prazniki in sicer od 26. aprila do 9. maja 2016. Za povratno letalsko karto z British Airways boste v tem času odšteli samo 381 EUR iz Benetk. Sicer vam bo med rezultati iskanja našlo še ugodnejšo letalsko karto, a boste morali pri tem zamenjati letališče.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte s termini, ki vam najbolj ustrezajo.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom je vizum potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v državo.

Septembra 2015 je Kenija uvedla t.i. elektronski vizum (e-vizum). Več informacij kje in kako ga pridobite dobite TUKAJ.

(Visited 190 times, 1 visits today)
0