Še ne veste kam za prvi maj? Nič hudega. Imamo super ugoden predlog. Preživite ga z otvoritvijo sezone na Krfu, v Grčiji! Za povratno letalsko karto iz Benetk z odhodom 28. aprila in povratkom 5. maja boste odšteli samo 89 EUR! V ceni je vključen en kos ročne prtljage.

Prvi maj na Krfu iz Benetk:

Za povratno letalsko karto od 28. aprila do 5. maja boste odšteli samo 89 EUR (primer na sliki spodaj). Odhod in povratek je v Benetkah. V ceni letalske karte je vštet en kos ročne prtljage. Na voljo so tudi številni drugi termini v maju, kjer povratno letalsko vozovnico dobite že za 74 EUR (Ryanair). V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezne termine vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Prvi maj na Krfu

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi. V Blue Sea Hotel Corfu Island boste za 7 nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom odšteli samo 119 EUR za dve osebi (cca 60 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Blue Sea hotel na Krfu

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 377 times, 1 visits today)
0