Še ne veste kam za prvi maj? Nič hudega. Imamo super predlog. Preživite ga na Malti! Za povratno letalsko karto iz Bologne z odhodom 30. aprila in povratkom 7. maja boste odšteli samo 59 EUR! V ceni je vključen en kos ročne prtljage.

Prvi maj na Malti iz Bologne:

Za povratno letalsko karto od 30. aprila do 7. maja boste odšteli samo 59 EUR (primer na sliki spodaj). Odhod in povratek je v Bologni. V ceni letalske karte je vštet en kos ročne prtljage. Na voljo so tudi številni drugi termini z ugodnimi letalskimi vozovnicami v maju. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezne termine vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Prvi maj na Malti

Turistični vodič po Malti

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Malti od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 12,15 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi. V Qawra Point Holiday Complex boste za 7 nočitev z vključenim zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 210 EUR za dve osebi (105 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Qawra Point Holiday Compley na Malti

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Bologni in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 427 times, 1 visits today)
0