Začnimo poletje v Grčiji, v mestecu Santorini! Pravijo, da je eno najlepših mest v Grčiji, zato ga je vsekakor vredno obiskati. V tem zapisu razkrivamo kako ugodno tja z letalom in tam preživeti kar 12 dni za samo 196 EUR na osebo (če bivata in potujeta dva skupaj).

Benetke – Santorini – Benetke

Našli smo super ugoden termin za začetek poletja v Santoriniju! Iz Benetk lahko tja poletite za samo 101 EUR (povratna karta) v terminu od 21. maja do 2. junija 2016 (primer na sliki). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Zaenkrat smo po tej ceni našli samo en termin.

Namestitev in prevoz

Katerina in Johns Hotel Santorini

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.230 times, 1 visits today)
0