Od sredine avgusta do sredine oktobra so vam na voljo super ugodne cene povratnih letalskih kart v Vietnam (Hanoi) iz Ljubljane. Tja in nazaj lahko poletite za samo 470 EUR z eno najboljših letalskih družb.

Ljubljana – Hanoi – Ljubljana

Od sredine avgusta do sredine oktobra je na voljo kar nekaj terminov po tako ugodni ceni (470 EUR). Primer na sliki spodaj velja za termin od 22. avgusta do 5. septembra 2016. V ceni letalske vozovnice imate poleg ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Hanoi

Turistični vodič po Vietnamu

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Vietnamu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,25 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM

Slovenski državljani potrebujemo vizum za vstop v Vietnam. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 298 times, 1 visits today)
0