Na voljo so zelo ugodne povratne letalske karte v Kairo (Egipt) z eno najboljših letalskih družb na svetu – Turkish Airlines. V ceni letalske vozovnice je vključen tudi en kos “check-in”. Na voljo veliko terminov od aprila pa vse do konca junija. Z vključenimi 7 nočitvami in zajtrkom boste pa odšteli samo 386 EUR na osebo (če bivata 2 skupaj).

Ljubljana – Egipt – Ljubljana

Na voljo so termini od aprila, pa vse do konca junija 2016. Primer na sliki spodaj velja med prvomajskimi prazniki od 28. aprila do 5. maja 2016. V ceni letalske vozovnice imate poleg ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Egipt

Turistični vodič po Egiptu

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Egiptu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 18,39 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Egipt
Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije glede vizumov za Egipt dobite TUKAJ.

(Visited 460 times, 1 visits today)
0