Gremo na Filipine – so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate enkrat v življenju obiskati. In zakaj ne bi to storili ravno zdaj? V akciji letalske družbe Saudi Airlines lahko povratne letalske vozovnice iz Milana kupite za samo 403 EUR. Za nameček pa je v ceni poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

Na Filipine iz Milana

Na voljo je OGROMNO terminov od aprila 2016 pa vse do februarja 2017 (razen juliju in avgustu). Primer na sliki spodaj velja za termin od 25. aprila do 3. maja 2016 (prvomajski prazniki) od 8. do 23. oktobra 2016. Za letalsko karto boste v tem terminu odšteli samo 403 EUR. V ceni je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Na Filipine

Turistični vodič po Filipinih

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Filipinih od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 17,86 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 280 times, 1 visits today)
0