Odlične cene povratnih letalskih kart za otok Borneo v Aziji. Tja in nazaj lahko poletite za samo 408 EUR. V ceni letalske karte je vključena tudi “check-in” prtljaga.

Milano – Borneo – Milano

Na voljo imate veliko terminov v spomladanskih (april – maj) in jesenskih mesecih mesecih (september – december). Primer na sliki spodaj velja za termin med prvomajskimi prazniki in sicer od 20. aprila do 3. maja 2016 (408 EUR).

V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Turistični vodič za Borneo

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Borneo od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 17,62 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vizumi 

Preverite ali morda rabite vizum. Za Malezijo dobite informacije TUKAJ.

(Visited 287 times, 1 visits today)
0