Odlična priložnost za skok v Dubaj (ZAE) med prvomajskimi prazniki! Tja in nazaj lahko poletite z eno najboljših letalskih družb na svetu, z vključenim dodatnim kosom prtljage za samo 281 EUR kar iz Ljubljane. Na voljo veliko terminov od aprila do junija 2016.

Ljubljana – Dubaj – Ljubljana

Našli smo super ugoden termin z odhodom 27. aprila in povratkom 4. maja 2016 kar iz Ljubljane. V Dubaj (ZAE) in nazaj lahko v navedenem terminu poletite z eno najboljših letalskih družb na svetu za samo 281 EUR (primer na sliki spodaj). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Na voljo je veliko drugih ugodnih terminov od aprila do junija. Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Dubaj

Turistični vodič po Dubaju

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Dubaj od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 8,86 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani za vstop v Združene Arabske Emirate (za obdobje do 90 dni v kateremkoli 180 dnevnem obdobju) vizuma ne potrebujejo. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 547 times, 1 visits today)
0