Zelo ugodne cene povratnih letalskih kart v Nepal z najboljšo letalsko družbo na svetu. Tja in nazaj lahko od oktobra 2016 do januarja 2017 poletite za samo 407 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju.

Dunaj – Nepal (Kathmandu) – Dunaj

Na voljo vam je veliko terminov od oktobra 2016 do januarja 2017. Tja lahko iz Dunaja poletite za samo 407 EUR in to kar z najboljšo letalsko družbo na svetu. V ceni letalske karte je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Primer na sliki spodaj velja od 10. novembra do 22. novembra 2016 (407 EUR).

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Nepal

Turistični vodič za Nepal

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Nepal od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 17,35 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 31 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani za vstop v Nepal potrebujemo vizum. Kje in kako ga pridobite, dobite informacije TUKAJ.

(Visited 169 times, 1 visits today)
0