Super ugodne povratne letalske karte ene najboljših družb na svetu – Turkish Airlines! Gremo na Tajsko! Na voljo ogromno terminov od aprila pa vse do julija iz nam bližnjega letališča v Benetkah.

Za 1.maj na Tajsko (Bangkok) iz Benetk

Na voljo je ogromno terminov za popotovanje v Bangkok (Tajska). Tja in nazaj iz Ljubljane z vključeno ročno prtljago in enim kosom “check-in” prtljage za samo 468 EUR. Primer na sliki spodaj velja za prvomajski termin in sicer od 27. aprila do 7. maja 2016 (367 EUR).

Kot že zapisano, je na voljo veliko terminov od aprila pa vse do julija. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odre, se poigrajte z datumi v iskalniku in poiščite sebi najbolj ustrezen termin in ugodno vozovnico.

Na Tajsko za prvi maj iz benet za samo 367 EUR

Turistični vodič po Šrilanki

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Tajski od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 21,63 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben.

(Visited 381 times, 1 visits today)
0