Gremo na Florido, v Miami – izredno živahno mesto, ki je deležno ogromno sonca skozi celo leto. Predstavlja eno odličnih izhodišč za raziskovanje ZDA. Zaradi bližnje Kube, se v lokalnih barih in lokalih še kako čuti njen pridih. Mesto, ki vam bo poleg čudovitih plaž in pestrega nočnega življenja ponudilo tudi ogled številnih športnih prireditev…

Dunaj – Miami (Florida) – Dunaj

V mesecu septembru in oktobru vam je na voljo več terminov za skok na Florido. V Miami lahko poletite za samo 320 EUR. Primer na sliki velja za termin od 27. septembra pa do 11. oktobra 2016.

Še nekaj ugodnih primerov:

6. september – 22. september 2016 – 320 EUR

4. oktober – 18. oktober 2016 – 320 EUR

V ceni letalske vozovnice je vključena ročna prtljaga. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odre, se poigrajte z datumi v iskalniku in poiščite sebi najbolj ustrezen termin in ugodno vozovnico.

Turistični vodič za Florido

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Florido od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 17,35 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 562 times, 1 visits today)
0