Fantastična priložnost za prvomajske počitnice v Dominikanski republiki (Punta Cana). Tja in nazaj iz Ljubljane za samo 410 EUR. Z vključenimi 13 nočitvami in zajtrkom pa v primeru, da potujeta in bivata 2 skupaj, že za 538 EUR na osebo! SUPER PRILOŽNOST IN CENA!

Ljubljana – Punta Cana – Ljubljana

Super ugoden termin povratne letalske karte za Dominikansko republiko (Punta Cana) med prvomajskimi prazniki. Na sliki spodaj je primer termina od 20. aprila do 3. maja 2016 za 410 EUR iz Ljubljane.

V ceni letalske vozovnice je en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo je sicer kar nekaj ugodnih terminov na spletni strani Skyscanner, a z malenkost višjo ceno letalske vozovnice. Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ugodno vozovnico. Svetujemo vam, da si pomagate tudi s Skyscannerjevim koledarjem.

Punta Cana iz LJ - prvi maj

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 20. aprila do 3. maja 2016. V Hotel 2 Bavaro boste za 13 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 256 EUR za 2 osebi (128 EUR na osebo). Sicer je po tej ceni na voljo samo še ena soba, a brez skrbi. Z manjšim doplačilom boste v istem hotelu za 13 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni DELUX KING sobi (soba višjega ranga) odšteli samo 289 EUR za 2 osebi (cca 145 EUR na osebo). Več informacij dobite TUKAJ.

Hotel Punta Cana -

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – POMEMBNO – NIKAR NE POZABITE!

Slovenski državljani potrebujemo za obisk Dominikanske republike tudi vizum. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 760 times, 1 visits today)
0