Preživite jesen v tropih – gremo na Phuket! Povratna letalska karta iz Benetk z eno najboljših letalskih družb na svetu in vključenih 13 nočitev za samo 543 EUR na osebo (če v apartmaju bivata dva). Preverite informacije v nadaljevanju zapisa.

Benetke – Phuket (Tajska) – Benetke

Na voljo je super ugodna ponudba za Phuket v jesenskih mesecih. Za povratno letalsko vozovnico iz Benetk z eno najboljših letalskih družb boste odšteli zgolj 470 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 26. oktobra do 9. novembra 2016). V ceni vozovnice je poleg ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Terminov po tej ceni je iz dneva v dan manj. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin. Pohitite z rezervacijo!

Turistični vodič – Tajska

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Tajski od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 21,63 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu, kot je zgoraj naveden primer za letalske karte. Za 13 nočitev v dvoposteljni sobi hotela Sinthavee Hotel boste odšteli samo 146 EUR za 2 osebi (73 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). Če se odločite, da za manjše doplačilo za zajtrk, pa boste za 13 nočitev z zajtrkom za 2 osebi odšteli samo 211 EUR (približno 106 EUR na osebo). Primer z obema cenama (brez in z vključenim zajtrkom) si poglejte na sliki spodaj. TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ. To je to! Gremo na Phuket!

Phuket hotel jesen 2016

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben.

(Visited 933 times, 1 visits today)
0