Odlična ponudba v mesecu juniju! Gremo na otok Tasos (Grčija). Iz nam bližnjega letališča v Munchnu lahko do Kavale poletite za samo 80 EUR (povratna letalska karta). Vključen je tudi en kos “check-in” prtljage. Od Kavale do fantastičnega otoka Tasos pa vas loči samo 40 minut dolga vožnja s trajektom! TOP PONUDBA za začetek poletja!

Munchen – Tasos (Grčija) – Munchen

Našli smo nekaj terminov za super ugodne povratne letalske karte v bližino otoka Tasos. Tja in nazaj lahko poletite za samo 80 EUR iz letališča v Munchnu. Primer na sliki spodaj velja za termin od 4. junija do 18. junija 2016 (80 EUR). V ceni je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Glejte termine od sobote do sobote.

Tasos

Namestitev in prevoz

Tasos - soba

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 2.014 times, 1 visits today)
1