Našli smo ugodno možnost za raziskovanje bližnjega vzhoda – gremo v Kuvajt! Bogata zgodovina, zanimivi muzeji in Perzijski zaliv vas bodo očarali. Tja in nazaj lahko od aprila pa vse do junija 2016 poletite za samo 221 EUR! Tudi med prvomajskimi prazniki. Sledite zapisu.

Dunaj – Kuvajt – Dunaj

Od aprila do junija 2016 je na voljo veliko terminov za obisk Kuvajta. Tudi termin med prvomajskimi prazniki. Primer na sliki spodaj velja za termin od 25. aprila do 4. maja 2016. Za povratno letalsko vozovnico v navedenem terminu boste iz nam bližnjega letališča na Dunaju odšteli samo 221 EUR.

V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite najugodnejšo ceno.

Kuvajt iz Dunaja

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani za vstop v Kuvajt potrebujemo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 177 times, 1 visits today)
0