Povratna karta na Šrilanko (Colombo) – neokrnjena narava, peščene plaže, budistični in hindujski templji in številne druge znamenitosti vas bodo navdušile in očarale. Je idealna destinacija za raziskovanje in “backpacking” način potovanja… Veliko uporabnih informacij o Šrilanki boste dobili v podcastu, ki ga je naš dopisnik opravil z enim izmed popotnikov, ki so obiskali Šrilanko. Podcast je na voljo TUKAJ.

1.maj na Šrilanki iz Ljubljane (povratna karta)

Povratna karta iz Ljubljane na Šrilanko vam je na voljo za samo 388 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 21. aprila do 1. maja 2016 (388 EUR). V ceni je vključen en kos ročne prtljage.

Na voljo so tudi drugi termini v aprilu, maju in juniju 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi in poiščite najugodnejši termin.

Prvi maj na Šrilanki - 388 EUR

Turistični vodič po Šrilanki

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Šrilanki od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,23 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

S 1. januarjem 2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij je dostopnih na naslednji spletni stranihttp://www.eta.gov.lk

(Visited 453 times, 1 visits today)
0