Našli smo zelo ugodne termine za rajski dopust na Maldivih! Tja lahko iz nam bližnjega letališča (Benetke) poletite za samo 365 EUR in to kar z eno najboljših letalskih družb ta hip – Turkish Airlines. V ceni vozovnice imate vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo veliko terminov od aprila do junija.

Benetke – Maldivi – Benetke

Na sliki spodaj je primer za termin od 11. do 19. maja 2016 po ceni 365 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo veliko terminov od aprila do junija 2016.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo).

Benetke

Namestitev in prevoz

Benetke - Maldivi

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih, ki jih potrebujete za potovanje dobite TUKAJ.

(Visited 971 times, 1 visits today)
0