Brazilija (Natal); fanatastična ponudba za popotovanje v Brazilijo – mesto Natal. Tja in nazaj iz Milana z dodatnim kosom prtljage in direktnim letom za neverjetnih 368 EUR. Izredno nizka cena!

Milano – Brazilija (Natal) – Milano

V mesecu oktobru 2016 so vam na voljo izredno ugodne povratne letalske karte v Natal (Brazilija). Primer na sliki spodaj velja za termin od 6. do 20. oktobra, za povratno karto z direktnim letom in dodatnim kosom prtljage boste odšteli neverjetnih 368 EUR.

Na voljo je še nekaj drugih terminov v oktobru, če boste pa iskali ugodne povratne karte, pa jih iščite z odhodom in povratkom ob četrtkih. Sebi najbolj ustrezen termin poiščite TUKAJ.

Natal Brazilija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom do 90 dni vizum ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v Brazilijo.

(Visited 484 times, 1 visits today)
0