Odlična priložnost za skok v Dubaj (ZAE) med prvomajskimi prazniki! Tja in nazaj lahko poletite z eno najboljših letalskih družb na svetu, z vključenim dodatnim kosom prtljage za samo 320 EUR kar iz Ljubljane. Z vključenimi 6 nočitvami, pa lahko vse skupaj dobite že za 388 EUR na osebo (če bivata dva skupaj).

Ljubljana – Dubaj (ZAE) – Ljubljana

Našli smo super ugoden termin z odhodom 24. aprila in povratkom 1. maja 2016 kar iz Ljubljane. V Dubaj (ZAE) in nazaj lahko v navedenem terminu poletite z eno najboljših letalskih družb na svetu za samo 320 EUR (primer na sliki spodaj). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Na voljo je še nekaj drugih ugodnih terminov v aprilu in maju. Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Dubaj ZAE iz Ljubljane - prvi maj - 388 EUR

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v Dubaju (ZAE). V Saffron Hotel Dubaj boste za 6 nočitev v terminu od 25. aprila do 1. maja 2016 v dvoposteljni sobi odšteli samo 136 EUR za 2 osebi (68 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi dobite TUKAJ.

ZAE

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani za vstop v Združene Arabske Emirate (za obdobje do 90 dni v kateremkoli 180 dnevnem obdobju) vizuma ne potrebujejo. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 685 times, 1 visits today)
0