Fantastična ponudba za obisk prečudovitega naravnega parka Yellowstone v ZDA. Povratna letalska karta iz nam bližnjega letališča vam je na voljo za samo 448 EUR – tudi v času prvomajskih praznikov. Gremoooo!

Dunaj – Bozeman (Yellowstone,ZDA) – Dunaj

Park Yellowstone vam je dosegljiv za samo 448 EUR (povratna letalska karta iz Dunaja). Na voljo je veliko terminov od aprila pa vse do junija 2016. Tudi v času prvomajskih počitnic (primer na sliki spodaj od 22. aprila do 3. maja 2016 za samo 448 EUR). V ceni letalske karte je vštet en kos ročne prtljage.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi in poiščite najugodnejšo možnost za svoj termin.

Yellowstone

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 302 times, 1 visits today)
0