Letalske karte za 1.maj na Kubi (Varadero) – 16. največji otok na svetu in država, ki jo enostavno morate obiskati. Dom slovitih cigar, čudovitih plaž, prijaznih ljudi in seveda nepozabne salse. Gremo v trope na Kubo!

1.maj na Kubi: Benetke – Varadero – Kuba

Tja in nazaj lahko poletite za samo 494 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Na sliki spodaj primer od 28. aprila do 12. maja 2016 (494 EUR). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Na voljo so tudi drugi ugodni termini – možnost tudi daljšega bivanja od 14 dni na Kubi.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin (na voljo so terminu v aprilu in maju) vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se zgolj poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR – VIZUM!

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 409 times, 1 visits today)
0