Super ugodne povratne letalske karte za Santo Domingo (Dominikanska rep.) – termin za krompirjeve počitnice. Dominikanska republika skriva in ponuja precej več kot zgolj lažerno poležavanje na plaži. Prisluhnite popotniškemu podcastu našega dopisnika TUKAJ.

Benetke – Dominikanska rep. – Benetke

Našli smo zelo ugodno ceno povratnih letalskih kart za oddih v Dominikanski republiki in to v TOP terminu – za krompirjeve počitnice! Primer na sliki spodaj velja z termin od 23. oktobra do 6. novembra 2016. Tja in nazaj lahko iz Benetk poletite z direktnim letom za samo 386 EUR.

Na voljo je ogromno ugodnih terminov v jesenskih mesecih od septembra pa vse do decembra 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se zgolj poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Dominikanska

Namestitev in prevoz

Dominikanska

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – POMEMBNO – NIKAR NE POZABITE!

Slovenski državljani potrebujemo za obisk Dominikanske republike tudi vizum. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 1.282 times, 1 visits today)
0