V mesecu maju in juniju so na voljo ugodne kombinacije letalskih kart za Avstralijo, kar iz domače Ljubljane. Tja in nazaj lahko poletite za samo 598 EUR.

Korak 1: rezervirajte povratno letalsko karto od Ljubljane do Kuala Lumpurja

Najprej poiščemo ugodno povratno letalsko karto do Kuala Lumpurja. Akcija letalske družbe Etihad vam omogoča nakup povratne karte iz Ljubljane za samo 452 EUR. Primer spodaj na sliki velja za termin od 3. maja do 24. maja 2016 (452 EUR).

V Avstralijo iz Lj

Korak 2: rezervirajte povratno letalsko karto iz Kuala Lumpurja v Avstralijo (Perth)

Zdaj, ko imamo letalsko karto do Kuala Lumpurja rezervirano, pa lahko poiščemo še ugodne povratne letalske karte za Avstralijo. Za povratno karto do Pertha boste odšteli samo 146 EUR. Primer na sliki velja za termin od 5. maja do 24. maja 2016 (146 EUR).

Seveda je možno kombinirati tudi druge termine, a bodite pri tem pozorni, da časovnico letov uskladite tudi s povezavo za Evropo (korak 1). V kolikor boste iskali druge datume kart za Perth (Avstralija) svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

V Avstralijo iz Lj

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – POZOR

Slovenski državljani za Avstralijo potrebujemo vizum. Kje in kako ga dobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 986 times, 1 visits today)
0