Super ugodne povratne letalske karte za La Romana (Dominikanska rep.) – termin za 1. maj. Dominikanska republika skriva in ponuja precej več kot zgolj lažerno poležavanje na plaži. Prisluhnite popotniškemu podcastu našega dopisnika TUKAJ.

Milano – La Romana (Dom. republika) – Milano

Našli smo zelo ugodno ceno povratnih letalskih kart za oddih v Dominikanski republiki in to v TOP terminu – za 1. maj! Primer na sliki spodaj velja z termin od 24. aprila do 1. maja 2016. Tja in nazaj lahko iz Milana poletite z direktnim letom za samo 386 EUR. V ceni letalske vozovnice je vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

La Romana

Namestitev in prevoz

La Romana

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – POMEMBNO – NIKAR NE POZABITE!

Slovenski državljani potrebujemo za obisk Dominikanske republike tudi vizum. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 531 times, 1 visits today)
0