Super spomladanska akcija letalskih kart v Zanzibar iz nam bližnjega letališča v Munchnu! Številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Letalsko karto za tja in nazaj dobite že za samo 379 EUR. Z vključenimi 9 nočitvami v dvoposteljni sobi in zajtrkom v dobro ocenjeni vili ob plaži pa samo 488 EUR (če bivata dva skupaj).

Munchen – Zanzibar – Munchen

Tja in nazaj lahko poletite za 379 EUR iz nam bližnjega letališča v Munchnu. Na sliki spodaj primer od 25. aprila do 5. maja 2016 (379 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Na voljo je ogromno terminov od marca pa vse do julija 2016. Še nekaj predlogov:

6. april – 18. april – 379 EUR

26. april – 8. maj – 379 EUR

23. april – 2. maj – 399 EUR

27. april – 6. maj – 379 EUR

1.junij – 12. junij – 393 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Momondo, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Zanzibar

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve. V dobro ocenjeni namestitvi Vanilla House Jambiani boste za 9 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 217 EUR za dve osebi (približno 109 EUR na osebo). Gre za sobe v vili, ki se nahaja tik ob rajski plaži. FANTASTIČNA CENA! Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Zanzibar

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 2.507 times, 1 visits today)
1