Na voljo je kar nekaj zelo ugodnih povratnih letalskih kart v prestolnico Bosne in Hercegovine – Sarajevo. Tja in nazaj lahko iz Ljubljane z letalskim prevoznikom Adria Airways poletite za samo 93 EUR. Na voljo je kar nekaj terminov v maju in juniju.

Ljubljana – Sarajevo – Ljubljana

Primer na sliki spodaj velja za termin od 27. maja. do 1. junija 2016 po ceni 93 EUR. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Sarajevo

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi zelo ugodno možnost namestitve. V TSC Pansion Sarajevo vam je v dvoposteljni sobi na voljo 5 nočitev za samo 74 EUR. To znese 37 EUR na osebo (če potujeta in bivata dva skupaj). Informacije o hotelu in ponudbi dobite TUKAJ.

Sarajevo

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 820 times, 1 visits today)
0