Na voljo so zelo ugodne cene povratnih letalskih kart na zahodni del ZDA – v Los Angeles. Tja in nazaj lahko iz Benetk poletite že za 309 EUR! V času prvomajskih praznikov za samo 329 EUR!

Primer let. karte iz Benetk v Los Angeles

Primer na sliki spodaj velja za termin od 13. do 22. maja 2016. Za povratno letalsko karto v tem terminu boste odšteli samo 309 EUR. Na voljo je veliko drugih terminov od aprila do junija in od avgusta do konca leta. V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne prtljage.

Ugoden termin tudi za prvomajske praznike:

27. april – 8. maj 2016 – 329 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Iz Benetk v Los Angeles

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 368 times, 1 visits today)
0