Fantastična priložnost za obisk Karibov (Deviški otoki). Posredujemo vam informacije kako lahko tja poletite za samo 448 EUR iz nam bližnjega večjega letališča na Dunaju in to kar TOP terminu – med prvomajskimi prazniki.

 

Informacije za nakup letalskih vozovnic

Dunaj – Deviški otoki – Dunaj

Na voljo je super ugoden termin za prvomajske praznike in sicer z odhodom 27. aprila in povratkom 9. maja 2016 za samo 448 EUR (letalska družba Delta) iz nam bližnjega letališča na Dunaju. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Na voljo so tudi drugi termini. Z letalsko družbo KLM lahko tja poletite za 470 EUR v terminu od 5. do 25. aprila 2016. V ceni je vključen en kos ročne prtljage.

V pomladanskem času je na voljo kar nekaj ugodnih terminov, a se je v potrebno poigrati z datumi v iskalniku TUKAJ.

Deviški otoki

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Slovenskim državljanom vizum ni potreben.

Slovenski državljani lahko potujejo s potnim listom, katerega veljavnost mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa na Deviške otoke. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 587 times, 1 visits today)
0