Jesen v Zanzibaru? Zakaj pa ne! Številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Letalsko karto za tja in nazaj dobite že za samo 414 EUR.

Milano – Zanzibar – Milano

Tja in nazaj lahko poletite za 414 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer z direktnim letom (brez postankov) od 20. septembra do 28. septembra 2016 (414 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Še nekaj ugodnih jesenskih terminov:

Od 6. septembra do 21. septembra 2016 – samo 412 EUR 

Od 27. septembra do 5. oktobra 2016 – samo 412 EUR 

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Momondo, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Jesen v Zanzibaru

Namestitev in prevoz

Jesen v Zanzibaru

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 445 times, 1 visits today)
0