Odlična priložnost za vse ljubitelje narave in eksotike – gremo na Madagaskar! Tja in nazaj z direktnim letom in vključeno dodatno prtljago za neverjetnih 387 EUR. Na voljo je kar nekaj terminov od maja pa vse do konca julija 2016.

Milano – Madagaskar – Milano

Na voljo vam so vam trije termini v mesecu maju 2016. Tja in nazaj lahko poletite za NEVERJETNIH 381 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 15. do 23. maja 2016 (381 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Še preostali ugodni termini:

Od 15. do 30. maja 2016 – SAMO 381 EUR

Od 22. do 30. maja 2016 – SAMO 381 EUR

Madagaskar

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM

Za Madagaskar slovenski državljani potrebujemo vizum. Kje in kako do njega izveste TUKAJ.

(Visited 1.571 times, 1 visits today)
0