Super ponudba za sanjski oddih ali pa morda kar za poroko – Mauricius. Tja in nazaj lahko z nam bližnjega letališča v Milanu poletite za samo 406 EUR in to z direktnim letom! Poglejte primer spodaj. Pohitite z rezervacijo.

Milano – Mauricius – Milano

Na voljo vam je kar nekaj datumov z odhodi od maja pa vse do konca julija 2016. Tja in nazaj lahko poletite z direktnim letom (brez postankov) za NEVERJETNIH 406 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 6. do 16. maja 2016 (406 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Še nekaj ugodnih terminov:

Od 22. aprila do 30. maja 2016 – SAMO 406 EUR

Od 15. maja do 23. maja 2016 – SAMO 407 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo.

Mauricius

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve na Mauriciusu. V Coco Villa boste za 9 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 313 EUR za 2 osebi (157 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi dobite TUKAJ.

Mauricius

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Informacije glede morebitnega vizuma najdete TUKAJ.

(Visited 550 times, 1 visits today)
0