Obiščite po površini največjo zvezno državo ZDA (Aljaska). Pravijo, da se neokrnjenost narave najbolj vidi ravno na Aljaski. Čudovita narava, ogromno jezer, živali, ledeniki in številne druge zanimivosti vas ne bodo pustile ravnodušne… Našli smo termine tako v aprilu, kot maju 2016.

Dunaj – Aljaska – Dunaj

Na voljo je ogromno terminov v aprilu in maju po zelo ugodnih cenah. Tudi v času prvomajskih praznikov. Primer spodaj na sliki velja za termin od 25. aprila do 9. maja 2016 (468 EUR). V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne prtljage.

Še nekaj primerov ugodnih terminov:

11. april – 19. april 2016 – 465 EUR

18. april – 27. april 2016 – 456 EUR

9. maj – 17. maj 2016 – 468 EUR

Kot zapisano, je na voljo veliko terminov v aprilu in maju. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo.

Aljaska

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 390 times, 1 visits today)
0