Poletje v Grčiji! Gremo v Atene in nazaj iz letališča na Brniku (Ljubljana) za samo 100 EUR in to kar v času glavne poletne sezone. Na voljo je kar veliko terminov od junija do septembra. Več informacij si oglejte spodaj.

Ljubljana – Atene – Ljubljana

Na voljo je veliko terminov od junija pa vse do septembra. Iz Ljubljane lahko v Atene poletite že za 100 EUR. V ceni letalske vozovnice je vključena ročna prtljaga.

Primer na sliki spodaj velja za termin od 3. avgusta do 10. avgusta 2016 (100 EUR).

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Atene

Namestitev in prevoz

Hotel Atene

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 505 times, 1 visits today)
0