Azija je znova na dosegu ugodne letalske karte. Na voljo so zelo ugodne povratne letalske karte iz Milana v Singapur ali Kuala Lumpur. Gre za akcijo ene izmed boljših letalskih družb – Oman Air.

Azija (akcija); Milano – Singapur – Milano

Oman Air vam ponuja super ugodne lete v Singapur! Azija vas bo navdušila! Primer na sliki spodaj velja od 29. aprila do 9. maja 2016 (364 EUR) iz nam bližnjega letališča v Milanu.

V ceni letalske vozovnice je vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

Na voljo je veliko terminov od aprila pa vse do junija 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. V iskalni vrstici zgoraj se poigrajte z želenimi datumi.

Azija

Azija (akcija); Milano – Kuala Lumpur – Milano

Po enaki ceni (364 EUR) lahko iz Milana poletite tudi v Kuala Lumpur. Malezijska prestolnica je s svojimi povezavami odlično izhodišče tudi za preostali del Azije in Avstralijo.

Na sliki spodaj je primer letalske karte v terminu od 5. do 21. aprila 2016, v ceni pa je poleg ročne, vštet tudi en kos “check-in” prtljage.

Na voljo je ogromno terminov za lete od aprila do junija 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Azija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Za Singapur in Malezijo slovenski državljani ne potrebujemo vizuma. Več informacij o veljavnosti vaših dokumentov na teh destinacijah dobite TUKAJ in TUKAJ.

(Visited 236 times, 1 visits today)
0