MEGA ugodna ponudba za popotovanje v Perth (Avstralija)! Tja in nazaj s kombinacijo letalskih kart za samo 542 EUR. Preberite kako do tako ugodnih kart v nadaljevanju zapisa.

Korak 1: Rezervirajte povratno letalsko karto do Kuala Lumpurja

Najprej poiščemo ugodno povratno letalsko karto do Kuala Lumpurja. Akcija letalske družbe Oman Air vam omogoča nakup povratne karte iz Milana za samo 364 EUR – tudi v času prvomajskih praznikov. Primer spodaj na sliki velja za termin od 26. aprila do 17. maja 2016 (364 EUR).

Avstralija

Korak 2: Rezervirajte povratno letalsko karto od Kuala Lumpurja do Pertha (Avstralija)

Zdaj, ko imamo letalsko karto do Kuala Lumpurja rezervirano, pa lahko poiščemo še ugodne povratne letalske karte za Avstralijo. Za povratno karto do Pertha boste odšteli samo 178 EUR. Primer na sliki velja za termin od 28. aprila do 16. maja 2016 (178 EUR).

Seveda je možno kombinirati tudi druge termine, a bodite pri tem pozorni, da časovnico letov uskladite tudi s povezavo za Evropo (korak 1). V kolikor boste iskali druge datume kart za Perth (Avstralija) svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Avstralija

VIZUM – POZOR

Slovenski državljani za Avstralijo potrebujemo vizum. Kje in kako ga dobite, si lahko preberete TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 442 times, 1 visits today)
0