Gremo na Sejšele! Tvori jih 115 otočkov v Indijskem ocenu, znanih po fantastičnih rajskih plažah, koralnih grebenih in raznolikem živalskem svetu. Tja in nazaj iz letališča v Dunaju za samo 525 EUR. Na voljo je ogromno terminov, v ceni letalske vozovnice pa je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Sejšeli so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate obiskati enkrat v življenju.

Dunaj – Sejšeli – Dunaj

Primer na sliki spodaj velja za termin od 13. do 27. avgusta 2016 (525 EUR). Na voljo je tudi termin med prvomajskimi prazniki in sicer od 24. aprila do 6. maja 2016 (prav tako za 525 EUR).

V ceni letalske vozovnice je poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Na voljo je veliko terminov. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Sejšeli

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben.  Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 567 times, 1 visits today)
0