Gremo na Bali (Denpasar). Tja in nazaj lahko poletite za samo 487 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Letalske karte so po tej ceni na voljo za potovanja v maju in juniju 2016. Sledite zapisu v nadaljevanju in preverite kako za samo 554 EUR na Bali z vključenimi 12 nočitvami in zajtrkom (če potujeta in bivata dva skupaj).

Benetke – Bali (Denpasar) – Benetke

Povratne letalske karte za let iz Benetk v mesecu maju ali juniju lahko dobite že za 487 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 13. do 27. junija 2016 (487 EUR). V ceni letalske karte je poleg ročne, vključen še en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Bali

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu kot za letalske karte. V Puri Yuma Hotel & Villa boste za 12 nočitev z zajtrkom odšteli samo 134 EUR za 2 osebi (67 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). Več informacij o namestitvi dobite TUKAJ.

Bali

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 1.734 times, 1 visits today)
0