Gremo na Sri Lanko (Colombo) z najboljši letalsko družbo ta hip – Qatar Airways!

Neokrnjena narava, peščene plaže, budistični in hindujski templji in številne druge znamenitosti vas bodo navdušile in očarale. Je idealna destinacija za raziskovanje in “backpacking” način potovanja… veliko uporabnih informacij o Sri Lanki boste dobili v podcastu, ki ga je naš dopisnik opravil z enim izmed popotnikov, ki so obiskali Sri Lanko. Podcast je na voljo TUKAJ.

Let. karta za Sri Lanko iz  Zagreba

Na voljo so super ugodne povratne letalske karte v Colombo (Sri Lanka) iz nam bližnjega letališča v Zagrebu. Tja in nazaj lahko poletite za samo 415 EUR in to kar z najbolje ocenjeno letalsko družbo ta hip – Qatar Airways. Na sliki spodaj termin med krompirjevimi počitnicami in sicer od 27. oktobra do 8. novembra 2016. V ceni letalske vozovnice imate vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

Na voljo je ogromno terminov v jesenskih mesecih (oktober, november) in tudi v decembru. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Sri Lanko

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

S 1. januarjem 2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij je dostopnih na naslednji spletni stranihttp://www.eta.gov.lk

(Visited 692 times, 1 visits today)
0