Danes se je začela akcija WINGO letalske družbe Turkish Airlines. Povratne letalske karte v Istanbul (Turčija) boste dobili že za samo 83 EUR. V ceni je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Akcija velja do od 14.3. do 27.3. oziroma do razprodaje prostih mest. Po tej ceni boste pa našli termine v aprilu in maju 2016.

Ljubljana – Istanbul (Turčija) – Ljubljana

Turčija

Namestitev in prevoz

V enakem terminu kot za letalske karte (od 22. do 27. april 2016) smo poiskali ugodno možnost namestitve. Zelo dobro ocenjen hotel Antique (ocena 8 / 10) vam je na voljo po zelo ugodni ceni. Za 5 nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom boste odšteli samo 111 EUR za 2 osebi (slabih 56 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi dobite TUKAJ.

Turčija

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 519 times, 1 visits today)
0