Zanzibar (Tanzanija) – številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Na voljo je veliko ugodnih terminov v septembru in oktobru. Letalska karta tja in nazaj za samo 413 EUR.

Letalska karta: Milano – Zanzibar – Milano

Tja in nazaj lahko poletite za 413 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 6. septembra do 21. septembra 2016 (413 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Še nekaj ugodnih terminov:

Od 20. septembra do 28. septembra 2016 – samo 413 EUR 

Od 4. oktobra do 12. oktobra 2016 – samo 413 EUR 

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

V kombinaciji s primerom zgornje letalske karte, smo poiskali tudi ugodno možnost namestitve. V Malindi Guest House boste za 14 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 212 EUR za 2 osebi (106 EUR na osebo). TOP PONUDBA! Informacije o namestitvi dobite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 1.492 times, 1 visits today)
0