Slovenski letalski prevoznik Adria Airways je pripravil akcijo povratnih letalskih kart ob otvoritvi nove linije – Ljubljana – Koln. Za prvomajski skok v to mestece boste za povratno letalsko karto odšteli le 92 EUR.

Ljubljana – Koln – Ljubljana

Po tej ceni so vam na volji trije termini, vse tri pa imate zapisane spodaj. Termin 28.4. – 3.5. je predstavljen tudi na sliki spodaj (92 EUR). V ceni letalske vozovnice imate poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

Termini, ki so na voljo:

26. april – 28. april – 92 EUR 

26. april – 3. maj – 92 EUR

28. april – 3. maj – 92 EUR

Koln

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 530 times, 1 visits today)
0