Madeira je portugalski otok, ki leži severno od Kanarskih otokov, znan pa je po prečudoviti klifasti obali in cvetju. V tem zapisu vam predstavljamo informacije kako ugodno tja – povratna letalska karta iz Ljubljane in 7 nočitev za samo 267 EUR na osebo (če bivata dva skupaj).

Ljubljana – Madeira – Ljubljana

Iz Ljubljane lahko na Madeiro poletite za vsefa 218 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 4. oktobra do 11. oktobra 2016 (218 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage.

Na voljo je veliko ugodnih terminov s cenami letalskih kart od 218 EUR do 250 EUR – od maja pa vse do konca leta 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Madeira

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi cenovno ugodno namestitev na Madeiri. V zelo dobro ocenjenem hotelu Monaco Funchal boste za 7 nočitev (termin 4. oktober – 11. oktober) v dvoposteljni sobi odšteli samo 97 EUR (približno 49 EUR na osebo). Informacije o namestitvi dobite TUKAJ.

Madeira

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.555 times, 1 visits today)
0