Tokrat zares divja destinacija – Zambija. Ljubitelji narave in živali boste prišli na svoj račun. V tem zapisu predstavljamo informacije kako iz nam bližnjega letališča v Zagrebu do Zambije in nazaj za samo 443 EUR. Gre za kombinacijo letalskih kart iz Zagreba do Frankfurta od tam pa do Lusake.

Zagreb – Frankfurt – Zagreb

Najprej poiščimo ugodno povezavo s Frankfurtom iz nam bližnjih letališč. Za letalsko karto z odhodom v Frankfurt 29. marca in povratkom 13. aprila 2016, boste odšteli zgolj 156 EUR (primer na sliki spodaj). Ure leta se odlično povezujejo z letom iz Frankfurta v Zambijo.

Zambija

Frankfurt – Lusaka (Zambija) – Frankfurt

Zdaj, ko imamo letalsko karto do Frankfurta, rezervirajmo še povraten iz Frankfurta do Lusake (Zambija) in nazaj. Za povratno letalsko karto v terminu od 29. marca do 13. aprila 2016 boste odšteli samo 287 EUR (primer na sliki spodaj).

V kolikor boste iskali druge termine vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. V tem primeru ne pozabite poiskati tudi povezave do Frankfurta preko povezave TUKAJ.

Zambija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo.

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom je potreben vizum. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v državo. Več informacij kako in kje pridobiti vizum, dobite TUKAJ.

(Visited 296 times, 1 visits today)
0