Našli smo zelo ugodne termine za rajski dopust! Na Male (Maldivi) lahko z nam bližnjega letališča v Benetkah poletite za samo 418 EUR in to kar z eno boljših družb ta hip – Turkish Airlines. V ceni vozovnice imate vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Termin na sliki spodaj velja za prvomajske praznike 2016.

Benetke – Male (Maldivi) – Benetke

Na sliki spodaj je primer za termin od 23. aprila do 2. maja 2016 po ceni 418 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo veliko terminov v mesecu do konca junija.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo).

Male Maldivi

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno namestitev za dve osebi v terminu od 24. aprila do 2. maja 2016. Za 8 nočitev v dvoposteljni sobi v Ui Innu boste odšteli samo 216 EUR. Cena velja za 2 osebi, v njej pa imate vključen tudi zajtrk. Podrobne informacije o ponudbi najdete TUKAJ (angleška stran Momondo).

Male Maldivi

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih, ki jih potrebujete za potovanje dobite TUKAJ.

(Visited 1.098 times, 1 visits today)
1