Super ugodna priložnost za skok na Kanarske otoke – otok Tenerife. V tem zapisu vam predstavljamo ponudbo za 4 osebe. V kolikor vas zanimajo stroški življenja na otoku Tenerife, galerija slik in kaj si ogledati, preberite blog našega dopisnika TUKAJ.

Benetke – Tenerife – Benetke

Na voljo so še zelo ugodne povratne letalske karte iz Benetk na Tenerife. Primer na sliki spodaj velja za odhod 30. maja in povratek 6 – 140 EUR. junija 2016. V ceni vozovnice imate vštet en kos ročne prtljage.

Po tej ceni v pomladanskem času sicer še je nekaj terminov, a zelo malo in se hitro polnijo zato svetujemo, da uredite rezervacijo ČIM PREJ.

V kolikor boste iskali drug termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Tenerife

Najem vozila – Rent a car

Uradni ponudnik najema vozil na Kanarskih otokih, Cicar.com vam bo oddal vozilo Opel Astra za en teden za samo 120 EUR (30 EUR na osebo če ste štirje skupaj).

Cicar, rent a car, Tenerife

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi možnost ugodne namestitve (Apart Hotel Vigilia Park Tenerife) v terminu od 30. maja do 6. junija 2016. Apartma za 4 osebe vas bo za en teden stal zgolj 216 EUR. Preračunano na eno osebo torej 54 EUR za en teden. TOP PONUDBA. Informacije o apartmaju najdete TUKAJ.

Namestitev, Tenerife

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 2.837 times, 1 visits today)
0