Zahodna obala (San Francisco, ZDA)  vam je na voljo za samo 426 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Na voljo je veliko terminov od marca do vključno maja 2016.

Budimpešta – Zahodna obala ZDA (San Francisco) – Budimpešta

Na voljo je veliko terminov od marca, pa vse do maja 2016. Primer na sliki spodaj velja za termin od 30. marca do 6. aprila 2016, za povratno letalsko vozovnico, ki vključuje en kos ročne prtljage, pa boste odšteli 426 EUR.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin za vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Zahodna obala, San Francisco

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – Momondo ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 254 times, 1 visits today)
0