Dubaj in Kuala Lumpur v enem potovanju za neverjetnih 438 EUR za povratno letalsko vozovnico iz Budimpešte, v karto pa je tudi vštet kos ročne in kos checked in prtljage. Ugodne letalske karte so na voljo v različnih terminih od aprila 2016 pa vse do januarja 2017, za vas pa smo našli termin v času prvomajskih praznikov, od 28. aprila do 8. maja.

Potovanje je sestavljeno z odhodom 28. aprila iz Budimpešte v Kuala Lumpur, kjer preživite do 4. maja, nakar se odpravite v Dubaj in se nato 8. maja vrnete v Budimpešto.

Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ

Budimpešta – Kuala Lumpur – Dubaj – Budimpešta

V kolikor ste zainteresirani za kakšen drug termin in imate težave pri iskanju, nas lahko kontaktirate preko naše FACEBOOK strani, z veseljem vam bomo pomagali.

Za to potovanje smo za vas poiskali ugodne nastanitve, ki vas bodo za celotno potovanje na obeh destinacijah stale samo 162 EUR za 2 osebi, oziroma 81 EUR na osebo.

Za obdobje bivanja v Kuala Lumpurju, od 28. aprila do 4. maja, so vam na voljo nočitve v “First and New Star Hotelu“, kjer boste za 2 osebi odšteli samo 56 EUR. Primer hotela si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Za obdobje bivanja v Dubaju, od 4. do 8. maja, so vam na voljo nočitve v “West Hotel Dubai“, kjer boste za 2 osebi odšteli samo 106 EUR. Primer hotela si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Na obeh destinacijah vam je na voljo veliko namestitev, ki si lahko poiščete tudi preko spletne strani BOOKING. Do spletne strani dostopite s klikom TUKAJ

Za namestitev priporočamo, da preverite še ponudbo preko portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ.  😉

Do letališča v Budimpešto in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 360 times, 1 visits today)
0